Puțini români obișnuiesc să plece în călătorie de Crăciun. Pentru cei mai mulți dintre noi, Crăciunul înseamnă „acasă”, „familie”. Dacă totuși vor un peisaj nou de Nașterea Domnului, cel mai probabil turiștii vor alege o pensiune. Cele mai multe dintre acestea s-au adaptat și includ turiștii în ritualul pregătirilor de Crăciun: tăierea porcului și pregătirea cărnii, prepararea cozonacilor și a sarmalelor, cărora li se adaugă plimbări cu sania sau căruța și, desigur, multe colinde. E un „meniu” standard, menit să le dea oamenilor iluzia că retrăiesc vremurile copilăriei în casa bunicior. Și prinde de fiecare dată.
Pentru cei care preferă un Crăciun urban, există hotelurile. Cu holurile lor largi în culori reci, camerele aproape identice și mobila fără personalitate, acestora le e mai greu să le dea turiștilor senzația de „acasă”. Și totuși se poate. Un brad împodobit și câteva ghirlande fac minuni. La fel și un meniu tradițional în seara de Crăciun și câteva colinde românești. Mai ales dacă sunt cântate de un grup autentic de colindători. El va avea succes, cu siguranță, atât la turiștii din alte zone ale țării, cât și la cei din străinătate. O mică cetină așezată lângă fiecare farfurie va aduce spiritul sărbătoresc în restaurantul hotelului.
Contează, desigur, și amabilitatea angajaților. Veți spune că ei sunt amabili tot timpul. Da, dar de sărbători ei ar trebui să zâmbească de două ori mai mult. La finalul mesei de Crăciun, nu ar fi rău ca echipa de bucătari să fie prezentată turiștilor. Totul contribuie la acea iluzie că de sărbători lucrurile sunt altfel. Mai frumoase, mai relaxate, mai transparente. Pentru a crea această iluzie, de care avem cu toții nevoie, contează fiecare detaliu.
Sunt zile care vor rămâne în memoria turiștilor, pentru că ele sunt speciale. Și nu v-ar plăcea ca ei să își amintească o replică acidă a recepționerei sau un cearceaf pătat, uitat pe pat, ori un fir de păr din sos. Sunt amănunte care distrug într-o clipă magia sărbătorii. Sunt detaliile care ne aduc cu picioarele pe pământ. Și Crăciunul este ultimul moment din lume în care ne-am dori să fim cu picioarele pe pământ.
Pentru hotelieri, urmează o perioadă grea. O perioadă cu multă muncă, stres și cu zâmbete, indiferent de felul în care angajații s-au trezit dimineața. Dar și o perioadă frumoasă, în care turiștii vor fi mai calzi și mai darnici în gesturi de recunoștință.
Pentru cei care preferă un Crăciun urban, există hotelurile. Cu holurile lor largi în culori reci, camerele aproape identice și mobila fără personalitate, acestora le e mai greu să le dea turiștilor senzația de „acasă”. Și totuși se poate. Un brad împodobit și câteva ghirlande fac minuni. La fel și un meniu tradițional în seara de Crăciun și câteva colinde românești. Mai ales dacă sunt cântate de un grup autentic de colindători. El va avea succes, cu siguranță, atât la turiștii din alte zone ale țării, cât și la cei din străinătate. O mică cetină așezată lângă fiecare farfurie va aduce spiritul sărbătoresc în restaurantul hotelului.
Contează, desigur, și amabilitatea angajaților. Veți spune că ei sunt amabili tot timpul. Da, dar de sărbători ei ar trebui să zâmbească de două ori mai mult. La finalul mesei de Crăciun, nu ar fi rău ca echipa de bucătari să fie prezentată turiștilor. Totul contribuie la acea iluzie că de sărbători lucrurile sunt altfel. Mai frumoase, mai relaxate, mai transparente. Pentru a crea această iluzie, de care avem cu toții nevoie, contează fiecare detaliu.
Sunt zile care vor rămâne în memoria turiștilor, pentru că ele sunt speciale. Și nu v-ar plăcea ca ei să își amintească o replică acidă a recepționerei sau un cearceaf pătat, uitat pe pat, ori un fir de păr din sos. Sunt amănunte care distrug într-o clipă magia sărbătorii. Sunt detaliile care ne aduc cu picioarele pe pământ. Și Crăciunul este ultimul moment din lume în care ne-am dori să fim cu picioarele pe pământ.
Pentru hotelieri, urmează o perioadă grea. O perioadă cu multă muncă, stres și cu zâmbete, indiferent de felul în care angajații s-au trezit dimineața. Dar și o perioadă frumoasă, în care turiștii vor fi mai calzi și mai darnici în gesturi de recunoștință.
Next, gamers have the chance to make a decision on their hand. Earn advantages like Free SlotPlay®, discounts for eating and accomodations, comps, entry into promotions, exclusive invitations to particular occasions, and much more. Welcome to the largest Topgolf Swing Suite in America. Choose from seven non-public bays to play, get in on the action with large screens and prime off your 1xbet experience with soul-comforting food and drinks. The Cove is a fantastically designed, high restrict slot space containing over 140 traditional and new slot machines.
RăspundețiȘtergere