Treceți la conținutul principal

Top 10 cele mai frumoase hoteluri din lume

Galerie FOTO cu TOP 10 cele mai frumoase hoteluri din lume şi cât costă o cameră, citind articolul aici: http://www.zf.ro/business-international/top-10-cele-mai-frumoase-hoteluri-din-lume-cat-costa-o-camera-galerie-foto-11254257/poze/?p=2


10. Jade Mountain, Caraibe Jade Mountain este un hotel din St.Lucia, ţară insulară din arhipeleagul Caraibe. Fiecare cameră a hotelului Jade Mountain, are doar trei pereţi şi vederi spectacolase ale mării. Preţul unei camere porneşte de la 1.000 de dolari pe noapte.

9. Hualalai, Hawai Hualalai este un complex din Hawai, cu vedere la ocean aproape din toate cele 243 de camere ale sale. Publicaţia TripAdvisor l-a numit cel mai frumos hotel din lume. Preţul unei camere porneşte de la 825 de dolari pe noapte.

8. Sultanhmet, Istanbul În ciuda unui trecut mai puţin glorios, construcţia fiind în trecut o închisoare turcească, hotelul Sultanhmet este astăzi unul dintre cele mai frumoase şi apreciate hoteluri din Turcia. Preţul unui camere pleacă de la 750 de dolari pe noapte.

7. Cape Grace, Cape Town Hotelul Cape Grace din Cape Town oferă vederi spectaculoase a munţilor din Africa de Sud având totodată ieşire la ocean. Preţul unei camere porneşte de la 1.300 de dolari pe noapte.

6. Singita Sabi Sand, Africa de Sud Pentru toţi cei care iubesc natura, Singita Sabi Sand este alegerea potrivită pentru o vacanţă ideală. Hotelul situat în jungla africană din Kruger National Park oferă camere rustice, de unde turiştii pot vedea animalele în mediul lor de viaţă, chiar şi elefanţi. Preţul unei camere pleacă de la 1.350 de dolari pe noapte.

5. Sabi Sabi Private Game Reserve, Africa de Sud Situat în acelaşi parc Kruger National Park ca şi Singita Sabi Sand, hotelul Sabi Sabi este o „oază de lux” în jungla africană. Preţul unei camere porneşte de la 1.700 de dolari.

4. Singita Kruger National Park O altă proprietate luxoasă din parcul african Kruger Park este Singita Kruger National Park, locul perfect pentru o vacanţă de lux în safari. Preţul unei camere începe de la 1.700 de dolari.

3. Four Seasons Resort Bora Bora Complexul „Four Seasons Resort Bora Bora” este locaţia ideală pentru cei romantici. Cu căsuţe situate pe apă şi privelişti clare şi nesfărşite ale oceanului, complexul Bora-Bora este locul perfect pentru o lună de miere. Preţul unei camere pleacă de la 1.000 de euro.

2. Oberoi Udaivilas, India Nelipsit din topurile celor mai frumoase hoteluri din lume, Oberoi Udaivilas este unul dintre cele mai scumpe hoteluri din India, de cinci stele. Întreaga experienţă petrecută la Oberoi Udaivilas este una cu adevarat unică. Turiştii ajung la hotel cu bărci private şi sunt conduşi către apartamentele lor, majoritatea având piscine şi terase separate. Preţul unei camere porneşte de la 525 de dolari pe noapte.

1. The Lodge at Kauri Cliff, Noua Zeelandă The Lodge at Kauri Cliff este un compex privat din Noua Zeelandă, întins pe 2400 de hectare într-o zonă rurală. Complexul are terenuri de golf, tenis, iesire la plaja şi o nou salon spa. Preţul unei camere porneşte de la 1.200 pe noapte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

25 de lucruri secrete despre hoteluri

„De la ce inseamna cu adevarat stelele cu care este cotat un hotel pana la sfaturi care sa te ajute in obtinerea unei camere mai bune, iata 25 de lucruri pe care personalul hotelier nu ti le va spune niciodata, dar pe care trebuie sa le stii, daca vrei sa ai o vacanta asa cum iti doresti.” 25. E mult mai probabil sa beneficiezi de discount la un hotel independent. Unele lanturi hoteliere se opun scaderii preturilor. 24. Se presupune ca optiunile eco, cum ar fi renuntarea la a ti se face curatenie in camera in fiecare zi, pot fi uneori o scuza de a nu plati camerista (sau de a-i usura munca). 23. Cameristele au cea mai periculoasa slujba intr-un hotel. Si aici intra tot, de la mutarea constanta a saltelelor si a mobilei, pana la expunerea permanenta la gunoaie, resturi menajere si alte mizerii care iti intorc stomacul pe dos. 22. Lasarea de bacsis pentru camerista este apreciata, dar nu se mai poarta de ceva vreme. 21. Daca totusi decizi sa lasi bacsis, pune-l sub

De ce să fim nevoiţi să ne despărţim de animalele noastre când plecăm în vacanţă?

Am pisică de vreo patru ani. Înainte am avut un câine, care a trăit mai bine de 12 ani. Ca mine sunt foarte mulţi români, care deţin acasă un animal de companie şi care suferă când trebuie să plece în vacanţă fără acesta. “Măreția și progresul moral al unei societăți nu pot fi judecate decât după modul în care își tratează animalele”, spunea Mahatma Gandhi. Animalele trebuie înconjurate de iubire şi respect. Sunt nişte suflete, ca şi noi, cu sensibilitate şi inteligenţă. Atunci când plecăm în concediu şi le lăsăm acasă, în grija unor vecini, sau la un hotel special pentru animale, ele suferă enorm. Unele plâng, altele refuză hrana, altele devin letargice. Cred că ceea ce lipseşte din România (sau eu, cel puţin, nu am cunoştinţă de existenţa unui asemenea loc) sunt hotelurile şi pensiunile în care te poţi caza împreună cu animalul tău de companie. Există încă o reticenţă faţă de primirea animalelor în unităţile de cazare, de parcă aceste animale nu ar fi obişnuite oricum să doarmă î

Orașul iglurilor

Când am ieșit azi dimineață din casă, m-am trezit înconjuraă de troiene. Era devreme, chiar dacă se luminase afară, și încă nu multă lume ieșise la lopătat zăpada. Ninge de multe zile. Chiar și acum, când scriu, prin geamul de la balcon văd perdele albe de nea căzând din cer fără întrerupere. Nici nu știi dacă să te bucuri sau să te sperii. În sufletul fiecărui om care privește zăpada, un copil se bate cu un adult. Entuziasmul luptă cu îngrjorarea. Imagini ca în basme se suprapun cu imagini de coșmar. Drumurile nu sunt curățate, și mai ales pe străduțele din cartiere e imposibil să răzbești cu mașina. Niciun utilaj nicăieri. Oamenii alunecă pe gheața ascunsă de nea, riscând să își rupă picioarele. Ambulanțele și pompierii ajung cu greu să își îndeplinească misiunea. Copacii se rup sub greutatea omătului. Acoperișurile mai șubrede riscă să se prăbușească. În Germania e cod violet – aud de existența lui pentru prima oară. Într-o stațiune in Austria sunt sute de oameni blocați din cauz