Treceți la conținutul principal

Top 10 cele mai frumoase hoteluri din lume

Galerie FOTO cu TOP 10 cele mai frumoase hoteluri din lume şi cât costă o cameră, citind articolul aici: http://www.zf.ro/business-international/top-10-cele-mai-frumoase-hoteluri-din-lume-cat-costa-o-camera-galerie-foto-11254257/poze/?p=2


10. Jade Mountain, Caraibe Jade Mountain este un hotel din St.Lucia, ţară insulară din arhipeleagul Caraibe. Fiecare cameră a hotelului Jade Mountain, are doar trei pereţi şi vederi spectacolase ale mării. Preţul unei camere porneşte de la 1.000 de dolari pe noapte.

9. Hualalai, Hawai Hualalai este un complex din Hawai, cu vedere la ocean aproape din toate cele 243 de camere ale sale. Publicaţia TripAdvisor l-a numit cel mai frumos hotel din lume. Preţul unei camere porneşte de la 825 de dolari pe noapte.

8. Sultanhmet, Istanbul În ciuda unui trecut mai puţin glorios, construcţia fiind în trecut o închisoare turcească, hotelul Sultanhmet este astăzi unul dintre cele mai frumoase şi apreciate hoteluri din Turcia. Preţul unui camere pleacă de la 750 de dolari pe noapte.

7. Cape Grace, Cape Town Hotelul Cape Grace din Cape Town oferă vederi spectaculoase a munţilor din Africa de Sud având totodată ieşire la ocean. Preţul unei camere porneşte de la 1.300 de dolari pe noapte.

6. Singita Sabi Sand, Africa de Sud Pentru toţi cei care iubesc natura, Singita Sabi Sand este alegerea potrivită pentru o vacanţă ideală. Hotelul situat în jungla africană din Kruger National Park oferă camere rustice, de unde turiştii pot vedea animalele în mediul lor de viaţă, chiar şi elefanţi. Preţul unei camere pleacă de la 1.350 de dolari pe noapte.

5. Sabi Sabi Private Game Reserve, Africa de Sud Situat în acelaşi parc Kruger National Park ca şi Singita Sabi Sand, hotelul Sabi Sabi este o „oază de lux” în jungla africană. Preţul unei camere porneşte de la 1.700 de dolari.

4. Singita Kruger National Park O altă proprietate luxoasă din parcul african Kruger Park este Singita Kruger National Park, locul perfect pentru o vacanţă de lux în safari. Preţul unei camere începe de la 1.700 de dolari.

3. Four Seasons Resort Bora Bora Complexul „Four Seasons Resort Bora Bora” este locaţia ideală pentru cei romantici. Cu căsuţe situate pe apă şi privelişti clare şi nesfărşite ale oceanului, complexul Bora-Bora este locul perfect pentru o lună de miere. Preţul unei camere pleacă de la 1.000 de euro.

2. Oberoi Udaivilas, India Nelipsit din topurile celor mai frumoase hoteluri din lume, Oberoi Udaivilas este unul dintre cele mai scumpe hoteluri din India, de cinci stele. Întreaga experienţă petrecută la Oberoi Udaivilas este una cu adevarat unică. Turiştii ajung la hotel cu bărci private şi sunt conduşi către apartamentele lor, majoritatea având piscine şi terase separate. Preţul unei camere porneşte de la 525 de dolari pe noapte.

1. The Lodge at Kauri Cliff, Noua Zeelandă The Lodge at Kauri Cliff este un compex privat din Noua Zeelandă, întins pe 2400 de hectare într-o zonă rurală. Complexul are terenuri de golf, tenis, iesire la plaja şi o nou salon spa. Preţul unei camere porneşte de la 1.200 pe noapte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

25 de lucruri secrete despre hoteluri

„De la ce inseamna cu adevarat stelele cu care este cotat un hotel pana la sfaturi care sa te ajute in obtinerea unei camere mai bune, iata 25 de lucruri pe care personalul hotelier nu ti le va spune niciodata, dar pe care trebuie sa le stii, daca vrei sa ai o vacanta asa cum iti doresti.” 25. E mult mai probabil sa beneficiezi de discount la un hotel independent. Unele lanturi hoteliere se opun scaderii preturilor. 24. Se presupune ca optiunile eco, cum ar fi renuntarea la a ti se face curatenie in camera in fiecare zi, pot fi uneori o scuza de a nu plati camerista (sau de a-i usura munca). 23. Cameristele au cea mai periculoasa slujba intr-un hotel. Si aici intra tot, de la mutarea constanta a saltelelor si a mobilei, pana la expunerea permanenta la gunoaie, resturi menajere si alte mizerii care iti intorc stomacul pe dos. 22. Lasarea de bacsis pentru camerista este apreciata, dar nu se mai poarta de ceva vreme. 21. Daca totusi decizi sa lasi bacsis, pune-l sub

Ferestrele care pot distruge o călătorie

Atunci când plecăm de acasă pentru mai mult timp, ceva în mintea noastră se schimbă. Ne schimbăm tabieturile, căutăm noul, „schimbăm aerul”, cum se spune. Aerul din jur și aerul nostru, adică starea de spirit. Nu e o legendă, e adevărul. De multe ori, când suntem într-un impas, prietenii ne recomandă să facem o călătorie. Asta ne poate ajuta să ieșim din starea de tristețe prelungită, să luăm o decizie grea sau să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine. În general, o călătorie este un prilej de sondare a propriului interior, de meditație, de regăsire. Depinde de mai mulți factori unde și cum vom alege să facem această călătorie. Într-o capitală zgomotoasă, cu cluburi de noapte și baruri. La mare, într-o iarnă înghețată, când zgomotul repetitiv al valurilor te face să te gândești la eternitate. La munte, într-o toamnă aurie, a cărui soare prietenos îți încălzește inima plină de îndoieli. Oricum ar fi, camera în care te vei caza este foarte importantă. Și nu e important doar ca scurgere

Crăciunul, momentul când turiștii nu vor să rămână cu picioarele pe pământ

Puțini români obișnuiesc să plece în călătorie de Crăciun. Pentru cei mai mulți dintre noi, Crăciunul înseamnă „acasă”, „familie”. Dacă totuși vor un peisaj nou de Nașterea Domnului, cel mai probabil turiștii vor alege o pensiune. Cele mai multe dintre acestea s-au adaptat și includ turiștii în ritualul pregătirilor de Crăciun: tăierea porcului și pregătirea cărnii, prepararea cozonacilor și a sarmalelor, cărora li se adaugă plimbări cu sania sau căruța și, desigur, multe colinde. E un „meniu” standard, menit să le dea oamenilor iluzia că retrăiesc vremurile copilăriei în casa bunicior. Și prinde de fiecare dată. Pentru cei care preferă un Crăciun urban, există hotelurile. Cu holurile lor largi în culori reci, camerele aproape identice și mobila fără personalitate, acestora le e mai greu să le dea turiștilor senzația de „acasă”. Și totuși se poate. Un brad împodobit și câteva ghirlande fac minuni. La fel și un meniu tradițional în seara de Crăciun și câteva colinde românești. Mai ale