Treceți la conținutul principal

Top 10 cele mai frumoase hoteluri din lume

Galerie FOTO cu TOP 10 cele mai frumoase hoteluri din lume şi cât costă o cameră, citind articolul aici: http://www.zf.ro/business-international/top-10-cele-mai-frumoase-hoteluri-din-lume-cat-costa-o-camera-galerie-foto-11254257/poze/?p=2


10. Jade Mountain, Caraibe Jade Mountain este un hotel din St.Lucia, ţară insulară din arhipeleagul Caraibe. Fiecare cameră a hotelului Jade Mountain, are doar trei pereţi şi vederi spectacolase ale mării. Preţul unei camere porneşte de la 1.000 de dolari pe noapte.

9. Hualalai, Hawai Hualalai este un complex din Hawai, cu vedere la ocean aproape din toate cele 243 de camere ale sale. Publicaţia TripAdvisor l-a numit cel mai frumos hotel din lume. Preţul unei camere porneşte de la 825 de dolari pe noapte.

8. Sultanhmet, Istanbul În ciuda unui trecut mai puţin glorios, construcţia fiind în trecut o închisoare turcească, hotelul Sultanhmet este astăzi unul dintre cele mai frumoase şi apreciate hoteluri din Turcia. Preţul unui camere pleacă de la 750 de dolari pe noapte.

7. Cape Grace, Cape Town Hotelul Cape Grace din Cape Town oferă vederi spectaculoase a munţilor din Africa de Sud având totodată ieşire la ocean. Preţul unei camere porneşte de la 1.300 de dolari pe noapte.

6. Singita Sabi Sand, Africa de Sud Pentru toţi cei care iubesc natura, Singita Sabi Sand este alegerea potrivită pentru o vacanţă ideală. Hotelul situat în jungla africană din Kruger National Park oferă camere rustice, de unde turiştii pot vedea animalele în mediul lor de viaţă, chiar şi elefanţi. Preţul unei camere pleacă de la 1.350 de dolari pe noapte.

5. Sabi Sabi Private Game Reserve, Africa de Sud Situat în acelaşi parc Kruger National Park ca şi Singita Sabi Sand, hotelul Sabi Sabi este o „oază de lux” în jungla africană. Preţul unei camere porneşte de la 1.700 de dolari.

4. Singita Kruger National Park O altă proprietate luxoasă din parcul african Kruger Park este Singita Kruger National Park, locul perfect pentru o vacanţă de lux în safari. Preţul unei camere începe de la 1.700 de dolari.

3. Four Seasons Resort Bora Bora Complexul „Four Seasons Resort Bora Bora” este locaţia ideală pentru cei romantici. Cu căsuţe situate pe apă şi privelişti clare şi nesfărşite ale oceanului, complexul Bora-Bora este locul perfect pentru o lună de miere. Preţul unei camere pleacă de la 1.000 de euro.

2. Oberoi Udaivilas, India Nelipsit din topurile celor mai frumoase hoteluri din lume, Oberoi Udaivilas este unul dintre cele mai scumpe hoteluri din India, de cinci stele. Întreaga experienţă petrecută la Oberoi Udaivilas este una cu adevarat unică. Turiştii ajung la hotel cu bărci private şi sunt conduşi către apartamentele lor, majoritatea având piscine şi terase separate. Preţul unei camere porneşte de la 525 de dolari pe noapte.

1. The Lodge at Kauri Cliff, Noua Zeelandă The Lodge at Kauri Cliff este un compex privat din Noua Zeelandă, întins pe 2400 de hectare într-o zonă rurală. Complexul are terenuri de golf, tenis, iesire la plaja şi o nou salon spa. Preţul unei camere porneşte de la 1.200 pe noapte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

2017 a fost un an bun pentru turism

Alin Burcea: 2017 a fost un an bun pentru turism.
Grecia, Spania și Turcia, în topul destinațiilor
2017 a fost un an bun pentru turism, în contextul în care au crescut veniturile românilor, ceea ce, evident, a generat mai multe călătorii, spune Alin Burcea, CEO Paralela 45.
Continuarea articolului, aici: http://www.capital.ro/alin-burcea-2017-a-fost-un-an-bun-pentru-turism.html

Datele Institutului Naţional de Statistică arată 23,5 milioane de înnoptări la finalul lunii octombrie, în creştere cu 6% faţă de perioada similară din 2016. Dintre acestea, 80% au fost ale românilor. Pe vacanţe în străinătate românii au cheltuit până în luna octombrie 2,4 miliarde de euro, cu un milliard mai mult faţă de anul trecut, acesta fiind un nivel record în ultimii zece ani, potrivit datelor BNR.

Potrivit acestuia, în 2017, cei mai mulţi turişti au preferat să îşi petreacă vacanţa în Grecia (45%), Spania (24%), Turcia (20%), Cipru (5%), Italia, Portugalia şi Croaţia. Au ales în special hoteluri de patr…

Ce mă enervează cel mai mult când mă cazez la hotel

Sunt multe lucruri care mă scot din sărite când mă cazez la un hotel şi care îmi pot strica sejurul într-o clipă. În general, sunt probleme care scad nivelul de confort şi despre care angajaţii hotelului nu mi-au spus nimic atunci când mi-am rezervat camera.

E nasol când mergi la hotel împreună cu prietenul sau soţul, îţi iei o cameră cu pat matrimonial, şi constaţi că acesta a fost „asamblat” din două paturi single, alăturate. Chiar dacă ele sunt bătute în cuie şi nu rişti să cazi, invariabil vei constata că dormi exact pe marginea unde paturile se îmbină, ceea ce poate fi teribil de incomod.

După o noapte în care nu ai reuşit să te odihneşti, nimic nu e mai neplăcut decât să fii trezit cu noaptea în cap de cameristele care povestesc şi hohotesc pe hol. Zău, femeile acelea ar trebui să ştie că unor clienţi le place să doarmă până târziu!

Am fost fumătoare timp de peste 10 ani. Recunosc că şi acum îmi place să adulmec fumul de ţigară, mai ales dacă nu vorbim despre o încăpere în care fu…

Regi, ţărani şi conţi

Curios să văd pe ce mai dau oamenii banii, am consultat o listă a celor mai luxoase hoteluri din lume. Ce le face să fie atât de dorite, atât de mult visate, încât să îşi poată permite să închirieze o cameră cu multe zeci de mii de euro pentru o noapte?

În prmul rând, priveliştea. Se pare că, în cazul unui hotel, ea este cea mai importantă. Clienţii nu vor să facă efortul de a se deplasa în natură, să facă excursii pentru a admira lacuri sau munţi, ci preferă ca peisajul să îi cotropească direct în cameră, să le vină sub nas, mură în gură. Astfel că cel mai scump hotel din lume pare să fie un submarin care circulă în apele oceanului şi unde o cameră costă circa 130.000 euro pe noapte. Un alt hotel din acest top este situat pe malul lacului Geneva şi are vedere la Alpii elveţieni.

Îmi imaginez cum bogătaşii lumii dau sume colosale pentru a-şi impresiona iubitele/soţiile/amantele cu privelişti de vis, în timp ce sorb cu delicateţe din paharul de Martini. Cum încearcă să le demonstreze c…