Treceți la conținutul principal

Top 10 cele mai frumoase hoteluri din lume

Galerie FOTO cu TOP 10 cele mai frumoase hoteluri din lume şi cât costă o cameră, citind articolul aici: http://www.zf.ro/business-international/top-10-cele-mai-frumoase-hoteluri-din-lume-cat-costa-o-camera-galerie-foto-11254257/poze/?p=2


10. Jade Mountain, Caraibe Jade Mountain este un hotel din St.Lucia, ţară insulară din arhipeleagul Caraibe. Fiecare cameră a hotelului Jade Mountain, are doar trei pereţi şi vederi spectacolase ale mării. Preţul unei camere porneşte de la 1.000 de dolari pe noapte.

9. Hualalai, Hawai Hualalai este un complex din Hawai, cu vedere la ocean aproape din toate cele 243 de camere ale sale. Publicaţia TripAdvisor l-a numit cel mai frumos hotel din lume. Preţul unei camere porneşte de la 825 de dolari pe noapte.

8. Sultanhmet, Istanbul În ciuda unui trecut mai puţin glorios, construcţia fiind în trecut o închisoare turcească, hotelul Sultanhmet este astăzi unul dintre cele mai frumoase şi apreciate hoteluri din Turcia. Preţul unui camere pleacă de la 750 de dolari pe noapte.

7. Cape Grace, Cape Town Hotelul Cape Grace din Cape Town oferă vederi spectaculoase a munţilor din Africa de Sud având totodată ieşire la ocean. Preţul unei camere porneşte de la 1.300 de dolari pe noapte.

6. Singita Sabi Sand, Africa de Sud Pentru toţi cei care iubesc natura, Singita Sabi Sand este alegerea potrivită pentru o vacanţă ideală. Hotelul situat în jungla africană din Kruger National Park oferă camere rustice, de unde turiştii pot vedea animalele în mediul lor de viaţă, chiar şi elefanţi. Preţul unei camere pleacă de la 1.350 de dolari pe noapte.

5. Sabi Sabi Private Game Reserve, Africa de Sud Situat în acelaşi parc Kruger National Park ca şi Singita Sabi Sand, hotelul Sabi Sabi este o „oază de lux” în jungla africană. Preţul unei camere porneşte de la 1.700 de dolari.

4. Singita Kruger National Park O altă proprietate luxoasă din parcul african Kruger Park este Singita Kruger National Park, locul perfect pentru o vacanţă de lux în safari. Preţul unei camere începe de la 1.700 de dolari.

3. Four Seasons Resort Bora Bora Complexul „Four Seasons Resort Bora Bora” este locaţia ideală pentru cei romantici. Cu căsuţe situate pe apă şi privelişti clare şi nesfărşite ale oceanului, complexul Bora-Bora este locul perfect pentru o lună de miere. Preţul unei camere pleacă de la 1.000 de euro.

2. Oberoi Udaivilas, India Nelipsit din topurile celor mai frumoase hoteluri din lume, Oberoi Udaivilas este unul dintre cele mai scumpe hoteluri din India, de cinci stele. Întreaga experienţă petrecută la Oberoi Udaivilas este una cu adevarat unică. Turiştii ajung la hotel cu bărci private şi sunt conduşi către apartamentele lor, majoritatea având piscine şi terase separate. Preţul unei camere porneşte de la 525 de dolari pe noapte.

1. The Lodge at Kauri Cliff, Noua Zeelandă The Lodge at Kauri Cliff este un compex privat din Noua Zeelandă, întins pe 2400 de hectare într-o zonă rurală. Complexul are terenuri de golf, tenis, iesire la plaja şi o nou salon spa. Preţul unei camere porneşte de la 1.200 pe noapte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

25 de lucruri secrete despre hoteluri

„De la ce inseamna cu adevarat stelele cu care este cotat un hotel pana la sfaturi care sa te ajute in obtinerea unei camere mai bune, iata 25 de lucruri pe care personalul hotelier nu ti le va spune niciodata, dar pe care trebuie sa le stii, daca vrei sa ai o vacanta asa cum iti doresti.” 25. E mult mai probabil sa beneficiezi de discount la un hotel independent. Unele lanturi hoteliere se opun scaderii preturilor. 24. Se presupune ca optiunile eco, cum ar fi renuntarea la a ti se face curatenie in camera in fiecare zi, pot fi uneori o scuza de a nu plati camerista (sau de a-i usura munca). 23. Cameristele au cea mai periculoasa slujba intr-un hotel. Si aici intra tot, de la mutarea constanta a saltelelor si a mobilei, pana la expunerea permanenta la gunoaie, resturi menajere si alte mizerii care iti intorc stomacul pe dos. 22. Lasarea de bacsis pentru camerista este apreciata, dar nu se mai poarta de ceva vreme. 21. Daca totusi decizi sa lasi bacsis, pune-l sub

Minivacanță voinică de Paști

Viața este plină de alegeri dificile. Practic, nu există zi să nu trebuiască să iei câte o decizie care îți poate influența viața. Spre exemplu, cu ce să mănânci brânza de la micul dejun: cu ridichi sau cu roșii? Și ce să bei după cină: o bere sau un pahar de vin? Orice ai face, de la asemenea decizii nu te poți eschiva. Dar există și momente bune în viață când alegerile sunt ușoare. De exemplu, vine clipa când trebuie să decizi ce vei face de Paști. Se știe deja, Paștele de anul acesta vine însoțit de o binefăcătoare minivacanță. Mini, mini, dar voinică! Bun, se pune problema dacă să faci curățenie, să gătești, să stai pe-acasă și să mergi în vizită doar la părinți, socri, mătuși, unchi și nași. Sau să mergi în vacanță. Nu e greu de ales, așa-i? În țară, ca de fiecare dată, pensiunile cele mai solicitate vor fi cele din Bucovina și cele din Maramureș. Toate vor oferi meniuri tradiționale, care să meargă bine prin intestin după tradiționala slujbă de la biserică. Unii, poate, se vo

„Casa asta nu e hotel!”

Când eram adolescentă, mama îmi reproşa adesea: „Casa asta nu e hotel, să vii şi să pleci când vrei!”. Cu varianta: “…să vii aici doar ca să dormi.” Şi în clipa aceea mă umpleam de ură şi îmi spuneam în gând: “Lăsaţi, că o să vedeţi voi cum o să fie când voi fi mare şi voi fi la casa mea!”. Şi îmi imaginam cum voi fi majoră, cu serviciu şi salariu, trăind în propria mea casă, fără să trebuiască să dau explicaţii nimănui şi fără să fiu cicălită toată ziua. Îmi proiectam în minte nopţi albe petrecute alături de gaşca mea, cu muzică rock şi nişte sticle, cu plete scuturate şi cu fălcile durându-ne de atâta râs. Îmi imaginam zile pline, petrecute în oraş, şi mă vedeam ajungând acasă târziu în noapte, fără ca asta să constituie o problemă. În fine, mă vedeam liberă şi independentă. Inevitabil, anii au trecut. Mi-am pierdut gaşca şi am rămas cu doar câţiva prieteni. Am redus drastic băutura şi am început să apreciez nopţile cu somn bun. M-am schimbat într-atât, încât uneori de abia mă recu